среда, 18 января 2017 г.

Pametni izbor za zdravlje porodice

 PROIZVODI SANTEGRA®

Dobar dan Dragi prijatelji! 
Od srca zelim da vas upoznam sa sjajnim, unikatnim i efikasnim programom ISCELJIVANJA!
Pre 25 godina ja sam imala srecu da resim dosta zdravstvenih problema uz pomoc proizvoda kompanije SANTEGRA (stari naziv - ENRICH). Od tada sam dala sebi rec da cu deliti informaciju o tim proizvodima OD BOGA svuda, gde god se nalazim i uz svaku mogucnost. 

I za svakoga, ko izaberi ovaj program stojim na raspolaganju sa svojim bogatim znanjama i iskustvom. 

Sa zadovoljstvom predstavljamo liniju proizvoda  SanTegra®.
Nasa deviza je “The Educated Choice” – “Vas Prosvjetljeni Izbor” odrazava nas odgovorni podlazak ka zdravlju coveka.

Zdravlje je POKLON, koji lako izgubiti  I tesko nadoknaditi. Svako razume da
spreciti oboljenje je mnogo lakse nego ga izljeciti. Ali vecina zivi u zabludi, sad sam zdrav I nikad necu da se razbolim. I nastavlja trositi zdravlje do trenutka kad organizam se razboli. Onda u pomoc dolaze lekove (citaj “otrove”), koji pomazu (povrsinski) da otklone simptome, nanose jos vecju stetu, a razlozi oboljenja ostaju. I vec ste u zacaranom krugu, koji se suzava I tesko vec izaci iz tog kruga.
Ali….
Kad pocines da se vracas sebi, kad pocines da menjas sebe I svoje misljenje, da zivis u harmonije sa sobom I okoljinom u bezuslovnoj ljubavi, onda mozes da izadjes iz zacaranog kruga I da krenes ka fizickom I duhovnom ozdravljenju.  Na srecu nikad nije kasno pociniti brinuti o svom zdravlju, pojacavati ga I sacuvati na duze godine.
Imamo izbor! Cak I mali napor  na pozitivne promene zivota, misljenja, povecanje fizickog opterecenja, hranjenje organizma neophodnim hranljivim sastojcima: vitaminama, mikroelementima, mineralima, obavezno ce dovesti do pobolsanja zdravlja!
Suplementi kompanije SanTegra® pomazu ispuniti nedostatak zivotno vaznih substanaca. Oni su sjajno sredstvo za ojacavanje vaseg organizma. Glavna njihova prednost u podpunoj bezopasnosti, ne izazivanju navikavanje, nemaju kontraindikacija. Ove suplemente je pravi ponos kompanije! Recepture su izumljeni s obzirom na najsavremenjije dostignuce savremenoj nauke I tradicionalnog vekovno starog iskustva koriscenja lekovitog bilja. Savremene tehnologije proizvodnje suplimenata linije Santegra® dozvoljavaju maksimalno sacuvati korisna svojstva biljke u stanju rasta, a cak I energiju zive biljke!

Proizvodi Santegra®  se deli na 5 kategorija odnosno njihovog dejstva.

1. Esenza (pakovanje u plavoj boje) – proizvode za ciscenje organizma. Ciscenje organizma je prvi I vazni korak za podrzanje odlicnog osecaja I ojacanja zdravlja.
2. Formata (pakovanje u zelenoj boje) – ekskluzivne formule kompanije za preventivu razlicatih oboljenja, ojacavanja organizma I podrsku zdravlja
3. Classique (pakovanje u svetlo-braun boje) – prirodni proizvodi u kojima spojene unikatni drevni recepti I poslednja dostignuca nutriceutike.
4. First choice (pakovanje u srvenoj boje sa krstom) – «kucna apoteka» – proizvodi koji su neophodni u svakoj kuce za efikasnu I bezbednu “hitnu pomoc”
5. Prescripts – najmocni I efikasni formuli u stvaranju kojih su iskorisceni posljednja dostignuca nauke, unikatni ingridijenti I najnovije tehnologije

Trziste suplimenata predlaze ogromnu kolicinu razlicatih proizvoda, ali nazalost nisu svi isto efikasni. Supliment je specificki proizvod I njegov kvalitet nije moguce odrediti vizualno. Zato je tako vazno da svi proizvodi Santegra® se proizvode u USA u strogoj odgovornosti standartima GMP i TÜV.
GMP (Good Manufacturing Practice) je skup standarta I odredba  za proizvodnju lekova I nekih vrsta hrane I kontrolise to FDA (Federalna agencija za kontrolu trzista farmpreparata I proizvoda za ishranu SAD) GMP ima snagu zakona I kontrolise sve sfere procesa proizvodnje. Postovanje uslova GMP garantira proizvodnju efikasnih I bezopasnih proizvoda najviseg kvaliteta. Uz standart GMP potrosac je zasticen od maloefikasnih i opasnih proizvoda
Suplimenti  linije Santegra® se proizvode u jednom od najkrupnijih u SAD preduzecu Garden State Nutritionals, koji je prosao podpunu certifikaciju po standartu GMP I TÜV. Zato svaki stadium proizvodnje od kupovine sirovini do pakovanja gotovih proizvoda strogo i pazljivo se kontrolise. I zato proizvodi su jako efikasni i zasluzili su lubav i paznju sa strane potrosaca od trenutka otvaranja kompanije (od 1993 god.)
Sada i vi imate prelepu mogucnost koriscenja napredna dostignuca nauke u sferi ishrane. A siroki izbor ekskluzivnih proizvoda Santegra® ce vam dozvoliti da izaberite bas oni suplementi, koji su potrebni bas za vase zdravlje uz pomoc profesionalnih konsultanta u vasem regionu.

Linija Santegra® – The Educated Choice – 
Vas Prosvetljeni Izbor!

Konsultacije za koriscenje proizvoda linije Santegra, narudjbina i program:
Profesionalni konsultant: tel. +381659636300
Naruciti za zemlje EU mozete samostalno preko linka OVDE>>>>
Narucivanje preko ovog linka dozvoljava vam veliku ustedu, nego kupovina po veleprodajnim cenama. 
1. Udjite na sajt, skroz dole sa leve strane izaberite region i jezik (engleski, ruski):Select Store
2. Kliknite "Katalog"
3. Stavite u korpu proizvode, koji vam trebaju
4. Kliknite "Check Out" kad ste zavrsili kupovinu
5. Napisite svoju adresu.
6. Obavite placanje (viza, master card). 
PAZNJA! Konacna suma uplati se slaze od cene proizvoda, postanskih troskova i taksa zemlje, u koju vi narucujete. 
Ako budite imali pitanja u toku narudjbine, javite se da vam pomognem. 
Po svim pitanjama se obratite:
tel: +381659636300

email: vpchesh@gmail.com 

Комментариев нет:

Отправить комментарий