четверг, 16 февраля 2017 г.

Kako osloboditi organe od kamenca, mineralnih naslaga i viska soli?

Pre mnogo godina, jos u 20-m veku imala sam cast da nastupam na regionalnoj medicinskoj konferencije u Rusije, na kojoj sam predstavila program SANTEGRA (tada naziv je bio ENRICH) proizvoda, kao alternativnu pomocnu terapiju za razna oboljenja. 
Najveci aplauz sam dobila od nefrologa za upoznavanje sa proizvodom, koji se zove HYDRANGEA EX. 
Posle konferencije sam pricala sa poznatim nefrolozima i pitala sam ih, zasto oni nece da saradjuju, ako su priznali efikasnost Kornja Hortenzije u resavanju problema kamenca u bubrezima i zucnoj kesi. Oni su mi odgovorili da ja kradem njihov hleb....... 
Zasto? Svi pacijenti, sa kojima je bila dogovorena operacija za uklanjanje kamenca u bubrezima i koji su pre operacije koristili HYDRANGEA EX, resili su problem BEZ OPERACIJE! (cene na operaciju i rehabilitaciju posle su mnogo mnogo velike!!!)
I daleko nije svako moze sebe da dozvoli ovakvu operaciju sbog loseg finansiskog stanja.
Proizvod kompanije SANTEGRA HYDRANGEA EX u programu sa ostalim proizvodima moze da vam pomogne da resite taj problem i mnoge ostale probleme bez ikakvih opterecenja vaseg porodicnog budjeta. 
Hydrangeja se koristi u oblasti
nefrologije, urologije, ginekologije, gastroenterologije, ortopedije. 
BaseOna pamaze omeksavanju, a posle i rastvaranju kamenca, peska i drugih naslaga, koji organizam sa lakocom izbacuje. 
Dodatno ona sluze antiseptikom u uroloskim problemima, stimulise koru nadbubreznih zlezda, ima antialergijska svojstva.
Jako uspesno se koristi za resavanje problema prostate. Omeksava sitne konkrimente i otklanja mikroabscese u parenhimi prostate, koji sastoje od soli kalciuma, lipidolecitinskih fragmenta stagniranog sekreta prostate i elemenata klasicnog upalnog procesa. 

Primer kompleksnog programa u hronicnom holicestitisu uz stvaranje kamenaca uz pomoc suplemenata SANTEGRA i 4LIFE RESEARCH:
1 mesec. Transfer Faktor Tri Faktor + TF Glucoach (4Life) + PrioriTea + Hydrangea EX
2 mesec. TF Tri Faktor + LactoBi Kompleks + Granalon + Hidrangea EX
(program priblizan, treba napraviti sa konsultantom, racunajuci individualne osobine pacijenta)

Rezultate lekara:
Lekare - konsultanti, Valeoloski centar "VITA", Sankt petersburg, Rusija. 
Zena 45 godina. Kamni u bubrezima, hronicni pijelonefritis, ceste bolove u bubreima, UZI - mnostvo krupnih i sitnih kamenaca. Program proizvoda Santegra (Hydrangea EX, Burdock, Pau d'Arco i dr) Kontrola posle 5 meseci. Kamenaca nije pronadjeno. Dobro se oseca

Lekar - androlog, Naberezni Celni, Rusija. 
Proizvod je proveren vremenom! Uvek koristim u svojim preporucenim terapijama za pacijente u lecenju uretrita, kamena u bubrezima i zucnoj kesi, prostatita.

Deci nefrolog, Ukraina.
Posledne vreme obelezava se rast poremecaja u metabolizmu soli kod dece. Ovo je uretarna diateza, kamni u bubrezima. Ovo je vezano sa nesbalansiranom ishranom dece, nizkim kvalitetom vode za pice. U svojoj praksi koristim Hydrangea EX. Posle koriscenja metabilizam soli se normalizuje, smanjuje se simptome osteohondroze i artritisa, nestaju kamni u bubrezima. Nema potrebe u antibakterijskim preparatima, antibioticima, jer Hidramgea EX ima antiupalna i antibakterijska svojstva. 

Grupa lekara, g. Cernovci, Ukraina. 
Istrazeno je 60 pacijenata sa kamencima u bubrezima uzrastom od 40 do 60 godina. Diagnostirana Urolitiaza uz pomoc UZI. Istrazeno stanje mokrace pre i posle ispitivanja. Terapija je trajala 1 mesec.
Vec posle 1 meseca terapije sa Hydrangtea EX obelezeno kod pacijenata fragmentacija i eliminacija konkrimenata. Podpuna elimenacija kod 40 pacijenata. Proces eliminacije je prosao neprimetno i bez bolova. 
Po karakteru konkrimenata to su bili fosfate, urate i fosfolate, a cak i mesavina. U istrazivanjama mokrace bilo je obelezeno promene PH mokrace na kiselu stranu, sto je neobhodan uslov fragmentacije i eliminisanja fosfatnih i oksalatnih konkrimenata, koji se stvaraju u alkalnoj sredini. To znaci da Hydrangea EX moze se koristi can i za preventivu protiv kristalurgije.
Dajemo kao primer urgentni slucaj.
Pacientkinja, 50 godina, diagnoza kamni u bubrezima. Levi bubreg konkriment 13x6 oksalat. Hydrangea EX planski po 1x2 puta dnevno u toku 16 dana. Na 17 dan se pojavio bol u bubregu, na UZI kamen je krenuo. Pojacali smo dozu Hydrangea do 3 dnevno sa vise vode dnevno do 3 litara. Na 18 dan desila se fragmentacija konkrementa i on je izasao samostalno bez bola!

Grupa lekara Drzavna medicinska akademija, g. Cernovci, Ukraina. 
Hydrangeja je bila preporucena kao mono terapija 22 pacientima sa uraturijom.
Velicina konkrimenata se varirala od 6 do 16 mm
Davali smo Hydrangea EX po semi: pocetak 1 kapsula dnevno, na svaka 3 dana dodatno po 1 kasulu do 6 kapsula dnevno (konacna doza) Na 1 kurs 2-3 pakovanja proizvoda. UZI i ekskretorna urografija.
Posle 1- 1,5 nedelje konkrimente se naduvali, njihove konture su bili mutne, a ehogustina je bila smanjena (p.s. kao mrvica zelatina se naduva u vodi i postaje mekana). 
Posle 1 - 1,5 nedele konkriment se rastvarao i bio je eliminisan iz organizma podpuno kod 21 pacienta. Kod 2 pacijenta su bili povecane bolove u bubrezima i oni su dobijali antispazmodici na kratko, jer je bilo primeceno brzo izbacivanje konkrimenata
Napravili smo zakljcak o visokoj terapeutskoj aktivnosti proizvoda HYDRANGEA EX u uratnom urolitiazu. 

Konsultacije: +381659636300

Naruciti za zemlje EU mozete samostalno preko linka OVDE>>>>
Narucivanje preko ovog linka dozvoljava vam veliku ustedu, nego kupovina po veleprodajnim cenama. 
1. Udjite na sajt
2. Kliknite "Katalog"
3. Stavite u korpu proizvode, koji vam trebaju
4. Kliknite "Check Out" kad ste zavrsili kupovinu
5. Napisite svoju adresu.
6. Obavite placanje. 
PAZNJA! Konacna suma uplati se slaze od cene proizvoda, postanskih troskova i taksa zemlje, u koju vi narucujete. 
Ako budite imali pitanja u toku narudjbine, javite se da vam pomognem. 
Po svim pitanjama se obratite:
tel: +381659636300

email: vpchesh@gmail.com 







Комментариев нет:

Отправить комментарий