понедельник, 27 августа 2018 г.

Nove unikatne proizvode Santegra za higijenu

1. Revolucija u oblasti licne higijene je sanitajzer nove generacije. 
Unikatna formula na bazi PIKOCESTICA SREBRA, koja efikasno unistava siroki spektar patogenih mikroorganizma i obezbedjuje dugovremenu zastitu je DEZINFICIRUCA PENA ZA RUKE SANTEGRA®
 - unistava vise 99,99 patogenih organizma (glive, budj, grampozitivne i gramnegativne bakterije, ukljucujuci i mikroorganizmi, koji su otporni na antibiotike)

- Ima veci spektar delovanja, nego dezinficiruca sredstva za higijensku obradu ruka
- Obezbedjuje
dugotrajnu kompleksnu zastitu ot patogenih mikroorganizma
- Ne sadrzi alkohola, triklozana i aromatizatora
- Ne skodi povrsinskom sloju koze kao alkohol, cak i u visestrukom koriscenju
- Hidrira kozu
- Stvara osecaj cistoci bez diskomfora i lepljivosti ruka
- Hipoalergeno sredstvo
Poznato je da srebro je dobar antiseptik. Kompanija  Santegra®  napravila je proizvod, u sastavu kojega su najsitnije cestice srebra, koji postoje na trzistu PIKOSREBRO zahvaljujuci ultrasavremenoj Nou-Hau tehnologije. Ova tehnologija je prodir u oblasti koriscenja biocidnog srebra. Za ravnomerni raspodel cestica pikosrebra se koristi 3D matricni ram- nosilac, koji se ucvrscava na bilo kojoj povrsini i obezbedjuje besprikorno odnorodno pokrice  i idealnu stabilnost. Bas ovakva svojstva ovog proizvoda je obuslovlenomocno dugotrajno delovanje na siroki spektar patogene flore. 
Proizvod ne sadrze kolojidno i nano srebro, a ima u sastavu mnogo efikasnije aktiviorano i stabilizirano pikosrebro i ima neprevazidjenu odrzivost i taj efekat otvara nove horizonte njegovog koriscenja.
Za razliku od alkoholnih sanitajzera, delovanje kojih se zavrsava, cim se ispari alkohol, HAND SANITARIZER Santegra® ima obezbedjuje dugotrajnu zastitu od trenutka nanosenja. 
Moje licno iskustvo
1. Moja mama ima 90+ godina. U maju 2019 pala je i polomila kuk. Ugradjen je vestacki kuk, hvala Bogu, ali posle dugog lezanja pojavio se dikubitis na nekoliko mesta. To je pravilo veliki diskomfor, bolovi, koji covek tesko moze da podnese. Nikakve preparate nisu pomogli. Setila sam se ovog Sanitajzera i probala sam da nanesem na dikubitisi. rezultat smo dobili vrlo brzo! Za kratko vreme dikubitisi su ne stali! Koza se ocistila. 
Jos malo iskustva koriscenja za razne svrhe:
- za upalu sglobova nanosili smo penu na kolena i ruke, brzo prolazi bol i smanjuje se upala (kao pomocna terapija u kompleksu!)
- Herpes - nanosi se na ranu, brzo se susi i brze prolazi
- kijavica
- Akne
- i druge svrhe. 

Za zemlje EU mozete da nabavite samostalno online porudjbinom preko ovog linka santegra.com


2. Novi proizvod Santegra®  “Mouth Rinse” 

Kompanija Santegra® prezentuje novi unikatni proizvod, koji je namenen za higijenu usta MOUTH RINSE. Ovaj ispirac je stvoren na bazi vodenog rastvora hlorita natriuma , a to je stabilizirani dioksid hlora, koji ima antisepticko, antibakterijsko  svojstvo. Vodeni rastvor hlorita natriuma nizke koncentracije je podpuno bezbedan za organizam i unistava anaerobne bakterije , koji izazivaju oboljenja desne, usta, dezinfikuje i otklanja neprijatni mirisi iz usta.
Dugotrajni klinicki ispitivanja u Rusije (25 godina!) su pokazali da ovaj proizvod efikasno smanjuje naslag na zubima, jeziku, smanjuje do minimuma sadrzaj anaerobnih bakterija u ustima. 

Zato MOUTH RINSE je idealno sredstvo preventive za ispiranje usta i  za vse probleme u ustima i osim toga je nasao siroku oblast koriscenje za unutrasnju i spoljasnju upotrebu, zahvaljujuci svom ekskluzivnom sastavu i visokoj efikasnosti i bezbednosti.
Koriscenje za usta. Koristite posle ciscenja zuba ili u bilo koju dobu dana. Za bolji efekat ne jesti i ne piti 10 minuta nakon koriscenja.

OBLASTI KORISCENJA MOUTH RINSE

STOMATOLOGIJA: ispirivac u svakodnevnoj nege usta i zuba, traume i upalne procese suzokoze usta (gingivitis, stomatitis, paradontitis), glivicna oboljenja suzokoze (izmedju ostalog posle hemioterapija), alveolitis, sistemska obolenja (p[aradontoza, crveni pljosnati lisaj), leukoplakija), los miris, , upalna oboljenja nosa-grla, za obradu kanala zuba u pulpitisu, periodontitisu, higijena proteza i ortodontskih konstrukcija.

PERINATALNA PEDIATRIJA: higijena pupocne rane, drugih rana, osipa od pelena i preznojavanja, antiseptik za virusne infekcije, diateza, i za ostale vrste higijene beba i malisana.

GINEKOLOGIJA: bakterijska i glivicna obolenja suzokoze vagine (zajedno uz Pau D'Arco ili Refungin), higijena pukotina posle porodjaja, erozije, infekcije, preventiva (tampone u unutravaginalno) i ostalo

HIRURGIJA:  higijena rana i opecenih povrsina, ispiranje rana i supljina, higejena sava, higijena upaljenih hemorojida i t.d.

LOR: u lecenju upalnih i glivicnih oboljenja suzokoze uva, grla, nosa (aplikacija, ispiranje (katari, tonzilitis, angina, upala, rinitis,mikoz gajmaritis, frontitis i dr.), kapanje, krajnike (uz Transfer Faktor, Flugon, dopunska terapija), astma, obolenja bronha i pluca - ispiranje grla i kao ingalator, gajmaritis, otitis, tonzilitis  i ostalo  i t.d.

TERAPIJA: preventiva upalnih obolenja, prehlada, dikubitisa, kao spoljasnje sredstvo pri gangreni u pozadini secernog diabetisa, obrada trofocira
Unutra: za disfunkciju zeluca i trovanje, proliv i dr. (1-2 gutlja unutra)
Obrada koze i suzokoze kod onkoloskih bolesnika, lezacih bolesnika, za kompres pri opekotine i suncane opekotine, herpes, prehlade, gorusica.

DERMATOLOGIJA: kao dezinficirujuce sredstvo u obradi koze, smanjenje svraba, ubod insekata, kozna oboljenja (seboreja, osip, eritirana koza), glivicna obolenja nogtiju na rukama i nogama, bubuljice, akne, za regeneraciju koze, u vrucim danima kao osvezivac koze. Alergodermatitisi

KOZMETOLOGIJA: upale i alergije od losej kozmetike, kao losjon za ciscenje koze, u alopecije, bolesna i opadajuca kosa, perut (utrlja se u koren dlake, masira se koza glave), posle brijanja kao losjon.

OFTALMOLOGIJA: ispiranje ociju (rastvor 1:1) u konjuktivitisu, demadekoza,

KUCNA APOTEKA: zamena joda u ispiranju rana, opekotine (brzo otklanja bol i podstice brz oporavak koze), suncane opekotine,od koprive, udarci, modrice, ubod insekata, povecano znojanje, kao dezodorant, otklanja miris znojevih noga, glivicna oboljenja, otklanja razne vrste mirika, unutar u trovanju i t.d.

I JOS:
- Kucna upotreba za otklanjanje raznih  mirisa i od zivotinja (tepih, namestaj - nakvasite fleku sredstvom sacekate i operite sa deterdjentom za ciscenje), osvezivac vazduha (u prostoru, autu, miris duvanskog dima),
- za kucne ljubimce
- soba bolesnog coveka - antiseptik
- klima (u stanu i autu), ovlazivac vazduha (u tecnost)
- Frizider
- hrana (voce, povrce, zelen, meso (duze ostaju sveze)
- kanta za djubre, kutije za stvari (naprimer hleb), plasticne flase (i decije), cajnik,  decjie igracke, zavesa u kupatilu (sprecava pojavljuvanje budja), odeca, ormane (otklanja zastareli miris, osvezava), wc solja, tepih u kupatilu, wc kucnog ljubimca
- miris hrane na posudi i rukama (luk, beli luk, riba i ostalo)
- Miris obuce i nogu

Licno koristim ovu tecnost vec 25 godina! Obazavam je!!!
Oblasti koriscenja nemaju granice! Bolje od alkohola i absolutno bezbedno sredstvo za spoljasnju i za unutrasnju upotrebu! 

Za nabavku i detalnije informacije o nacinu koriscenja i dodatnu terapiju za oboljenja konsultacije:
- Тел. +381659636300 (viber, whatsapp)

Za zemlje EU mozete da nabavite samostalno online porudjbinom preko ovog linka santegra.com

- Skype: Vera Chesheva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий